Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

SABRINA CARPENTER ΚΑΙ JONAS BLUE ΣΤΟ VIDEO CLIP ΤΟΥ «ALIEN»

Share it:
Το τραγούδι της Sabrina Carpenter με τον Jonas Blue έχει το δικό του video clip.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Sabrina Carpenter και ο Βρετανό DJ, παραγωγός και τραγουδοποιός Jonas Blue αποκαλύπτουν το πολυαναμενόμενο μουσικό βίντεο για τη συνεργασία τους στο «Alien».

Γυρισμένο στο Λονδίνο, το video clip έχει σκηνοθετηθεί από την Carly Cussen και αντανακλά την απεγνωσμένη αναζήτηση για πραγματικότητα και κατανόηση μέσα από τα συναισθήματα και τις σχέσεις του καθενός, όπως περιγράφεται στο τραγούδι.

«Ήθελα να απεικονίσω πόσο τρελός μπορεί να γίνεις όταν είσαι παγιδευμένος μέσα στο κεφάλι σου», εξηγεί η Carpenter. «Το βίντεο είναι μία τέλεια οπτική περιγραφή για το τι σημαίνει να νιώθεις “εξωγήινος”, το οποίο μπορεί να είναι λίγο σκοτεινό και ερημωμένο, αλλά επίσης και συναρπαστικό.»

«Ήταν καταπληκτικό που δούλεψα με τη Sabrina και την Carly Cussen», λέει ο Jonas Blue. «Είναι εκπληκτικό να βλέπεις την ουσία του τραγουδιού που ήρθε στη ζωή σε οπτική μορφή. Δε θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα.»

Το «Alien» κυκλοφορεί από τη Hollywood Records / Universal Music και το συνυπογράφουν οι Carpenter, Blue και Janee «Jin Jin» Bennett. Παραγωγή, ενορχήστρωση, ηχογράφηση και μίξη επιμελήθηκε ο Jonas Blue.

Το δίδυμο παρουσίασε για πρώτη φορά τηλεοπτικά το τραγούδι στο «Jimmy Kimmel Live!», στην παρθενική παρουσία και των δύο στην εν λόγω εκπομπή.

Η 18χρονη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και ηθοποιός Sabrina Carpenter κυκλοφόρησε το πρώτο άλμπουμ της, «Eyes Wide Open», το 2015 σε ηλικία δεκαπέντε ετών. Το 2016 ακολούθησε το χρυσό «EVOLution» και τώρα βρίσκεται στο στούντιο ηχογραφώντας τον τρίτο δίσκο της, που θα κυκλοφορήσει φέτος.

Πολυπλατινένιος και υποψήφιος για BRIT Award, ο hitmaker Jonas Blue αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους ανερχόμενους καλλιτέχνες του Ηνωμένου Βασιλείου, χάρη στο «Fast Car» με τον Dakota.

Για το 2016, το «Fast Car» ήταν διεθνώς το εμπορικότερο single από Βρετανό καλλιτέχνη που έκανε ντεμπούτο, ενώ έγινε πολυπλατινένιο, πλατινένιο και χρυσό σε πάνω από 20 χώρες.

Το Μάιο του 2017, ο Jonas Blue κυκλοφόρησε το «Mama» με τη φωνή του Αυστραλού τραγουδιστή William Singe. Το τραγούδι έγινε παγκόσμια επιτυχία και με πωλήσεις άνω του ενάμιση εκατομμυρίου σε όλο τον κόσμο ήταν ένα από τα μεγαλύτερα anthems του περυσινού καλοκαιριού.

Συνολικά, ο Jonas Blue μετρά πάνω από δύο δισεκατομμύρια streams στο Spotify και έχει πουλήσει περισσότερα singles στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Ellie Goulding, τον Zayn Malik και τον Olly Murs.



Share it:

ΜΟΥΣΙΚΗ

POP/RnB MUSIC

Post A Comment:

0 comments: