Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

ΠΟΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ LINKIN PARK;

Share it:
Τα ερωτήματα για την επόμενη ημέρα των Linkin Park είναι πολλά.

Ο Mike Shinoda απάντησε στις φήμες για το μέλλον των Linkin Park, λέγοντας ότι… δεν έχει απάντηση.

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Αμερικανός καλλιτέχνης ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός νέου σόλο άλμπουμ με τον τίτλο «Post Traumatic», επηρεασμένο από τον τραγικό θάνατο του Chester Bennington, ο οποίος έβαλε τέλος στη ζωή του τον Ιούλιο του 2017, σε ηλικία 41 ετών.

Μιλώντας στο «Vulture» την προηγούμενη εβδομάδα, ο Mike Shinoda δήλωσε ότι δεν ήταν σε θέση να πει «τι θα συμβεί με την μπάντα», προσθέτοντας: «Δεν υπάρχει πραγματικά καμία απάντηση και είναι αστείο, επειδή αν ποτέ κάτι για το μέλλον της μπάντας, εκείνο θα γίνει επικεφαλίδα, το οποίο είναι ηλίθιο επειδή η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει απάντηση».

«Οι οπαδοί νομίζουν ότι θέλουν να γνωρίζουν ποιο είναι το μέλλον: Πιστέψτε με, θέλω να γνωρίζω ποια είναι η απάντηση. Αλλά δεν υπάρχει μόνο μία», σχολίασε για την επόμενη σελίδα των Linkin Park, ενός συγκροτήματος που σημάδεψε την εποχή του, με τον Chester Bennington να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι.

Ο προσωπικός δίσκος «Post Traumatic» του Mike Shinoda θα κυκλοφορήσει στις 15 Ιουνίου και έρχεται μετά το ομώνυμο EP που έγινε πραγματικότητα στις αρχές του έτους.

Ο Mike Shinoda περιέγραψε ότι η δημιουργία του άλμπουμ ήταν «ένα ταξίδι έξω από τη θλίψη και το σκοτάδι και όχι μέσα στη θλίψη και το σκοτάδι». «Εάν ο κόσμος έχει περάσει κάτι παρόμοιο, ελπίζω να νιώσουν λιγότερο μόνοι. Εάν δεν το έχουν περάσει, ελπίζω να νιώσουν ευγνώμονες.»
Share it:

ΜΟΥΣΙΚΗ

ROCK

ROCK/METAL

Post A Comment:

0 comments: