Σε περίπτωση που δεν παίζει ο player παρακαλώ πιέστε στο εικονίδιο με τα ακουστικά

JUSTIN BIEBER: ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΗΡΕΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ;

Share it:
Η ενασχόληση του Justin Bieber με τη θρησκεία θα έχει αντίκτυπο στο νέο άλμπουμ του.

Είναι γνωστό ότι ο Justin Bieber έχει στραφεί στην Εκκλησία και έχει προσπαθήσει να βελτιώσει το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά του. Όμως κατά πόσο θα επιδράσει η πίστη του τον επόμενο δίσκο του;

Δυόμιση χρόνια μετά το τέσσερις φορές πλατινένιο «Purpose» των αλλεπάλληλων επιτυχιών, θα έπρεπε να είχαμε στη διάθεσή μας -έστω κάποιες ελάχιστες- πληροφορίες για το πέμπτο άλμπουμ του pop star.

Τα τελευταία δύο έτη, ο Justin Bieber παρακολουθεί τις «λειτουργείες» (σ.σ. στα αμερικανικά πρότυπα) της Εκκλησίας του Hillsong που κυρήττει τον Πεντηκοστιανισμό και έχει τις ρίζες της στην Αυστραλία.

Όπως λέγεται, η νέα δισκογραφική δουλειά του Καναδού τραγουδιστή θα αντικατοπτρίζει τη «λύτρωση» που βίωσε κατά τη διάρκεια του χρόνου που έχει περάσει στους κόλπους της Εκκλησίας.

«Ο Justin αναζητά τραγούδια που αντικατοπτρίζουν πραγματικά πού είναι στη ζωή του, από την άποψη της πνευματικότητας», είπε μία ανώνυμη πηγή στη βρετανική «The Sun».

«Ήταν πάντα θρησκευόμενος, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ήρθε πιο κοντά με την Εκκλησία του Hillsong και έχει αλλάξει ολόκληρη τη ζωή του. Έχει μία εντελώς διαφορετική νοοτροπία τώρα», προσθέτει.

Το περυσινό καλοκαίρι είχε προκληθεί θόρυβος με την ακύρωση των συναυλιών που απέμεναν για την ολοκλήρωση της παγκόσμιας περιοδείας του Justin Bieber, «Purpose World Tour». Πολλοί υποστήριξαν ότι πήρε την απόφαση για να ανακτήσει την πίστη του.

«Ο χρόνος με την Εκκλησία τον έχει αναζωογονήσει και παρόλο που δουλεύει πολύ με τους ίδιους ανθρώπους που τον βοήθησαν να κάνει το τελευταίο άλμπουμ του, το “Purpose”, ανασχηματίζει τον ήχο του ώστε να ευθυγραμμίζεται με τις αξίες και τις πεποιθήσεις της Εκκλησίας», ισχυρίζεται η πηγή.

«Τα βασικά θέματα στα τραγούδια που έχει δημιουργήσει έως τώρα είναι η αγάπη και η λύτρωση. Σίγουρα θα εκπλήξει ορισμένους fans», σχολιάζει.
Share it:

ΜΟΥΣΙΚΗ

POP/RnB MUSIC

Post A Comment:

0 comments: